علت اهمیت رابطه خانوادگی و نحوه صمیمیت بیشتر
زندگی بسیار آسانتر میشود، زمانی که خانوادهای حامی داشته باشید که در کنار شما باشد. روابط خانوادگی برای یک فرد در هر مرحله از زندگی مهم است. وقتی زندگی سخت می شود و شروع به دور شدن از کنترل شما می کند،
سخنان محبت آمیز مادر، همسر یا خواهر و برادرتان روح شما را آرام می کند و به شما قدرت و شهامت می دهد تا زندگی را پیش روی خود بگیرید. در این پست در مورد اهمیت خانواده، ویژگی های آن و راه های ایجاد یک رابطه قوی با اعضای خانواده صحبت می کنیم.
خانواده چیست؟
خانواده شامل افرادی است که با یکدیگر پیوند عاطفی و ارزشهای مشترکی دارند و از طریق تولد، ازدواج یا فرزندخواندگی به هم مرتبط میشوند.
خانواده نزدیک شما شامل والدین، خواهر و برادر، همسر و فرزندان است، در حالی که خانواده بزرگتر شامل افرادی مانند پدربزرگ و مادربزرگ، عمو و خاله، پسرعمو و دخترعمو، برادرزاده و خواهرزاده و دیگر بستگان میشود.
چرا روابط خانوادگی مهم است؟
- خانواده مهم است زیرا رشد ذهنی، رفاه و ثبات ما همه به خانواده ما بستگی دارد.
- خانواده باعث می شود همه اعضایش احساس امنیت و ارتباط با یکدیگر داشته باشند.
- این به ما کمک می کند تا در مواقع سخت، افراد را در کنار خود داشته باشیم و به مدیریت استرس خود کمک کنیم.
- خانواده به ما این امکان را می دهد که علیرغم کمبودهایمان احساس امنیت، محافظت، پذیرفته شدن و دوست داشته شدن داشته باشیم.
- خانواده ها واحدهای اساسی هستند که به کودکان در مورد روابط آموزش می دهند. کودکانی که در یک خانواده سالم بزرگ شده اند، می توانند پیوندهای بهتری را در خارج از خانه خود ایجاد کنند.
- روابط قوی به ما می آموزد که چگونه در دیگران اعتماد ایجاد کنیم، زیرا اعضای خانواده در زمان های خوب و بد با هم شریک می شوند.
- تعارضات در خانواده به کودکان روشی محترمانه را برای حل مشکلات در آینده آموزش می دهد.
- یک خانواده قوی تنها چیزی است که یک فرد برای داشتن اعتماد به نفس در زندگی به آن نیاز دارد.
ویژگی های یک خانواده قوی چیست؟
هر خانواده متفاوت است. اما همه خانواده های قوی دارای برخی ویژگی های مشترک هستند. تعدادی از آنها در زیر ذکر شده است:
ارتباط خوبی داشته باشید یک خانواده سالم صحبت می کند و به تک تک اعضای خود گوش می دهد. بزرگسالان و کودکان را به طور یکسان تشویق میکند تا در تصمیمگیری، نظرات خود را به اشتراک بگذارند، یا در مورد انتظارات و ناامیدیهای خود صحبت کنند.
احساس همبستگی را به اشتراک بگذارید. اعضای خانواده دیدگاههای مشترکی دارند و بنابراین ارتباط نزدیکی با یکدیگر احساس میکنند. این شباهت فکری موجب تقویت روانی میشود و هر فرد از بودن در کنار همفکران خود لذت میبرد.
زمان خود را با هم بگذرانید. آنها اطمینان حاصل میکنند که هر روز حداقل یک وعده غذایی را با هم صرف کنند. از بازی، کمپینگ، ناهار خوردن یا حتی بحث درباره مسائل سیاسی لذت میبرند. آنها به طور فعال در زندگی یکدیگر شرکت میکنند اما مرزهای لازم را رعایت میکنند.
توجه و محبت خود را به هر عضو نشان دهید. اعضا کلمات محبتآمیز برای گفتن به یکدیگر دارند. آنها شما را بدون قید و شرط میپذیرند اما در صورت نیاز، راهنماییتان میکنند. با نشان دادن توجه و محبت، احساس تعلق خاطر به شما میدهند.
با مثالزدن رهبری کنید. بزرگترها از اصولی که به کوچکترها آموزش میدهند، پیروی میکنند. ارزشهای خانواده با نمونهسازی تقویت میشود. ممکن است دنیا علیه شما باشد، اما خانواده همیشه پشت شماست و در مبارزات از شما حمایت میکند و در تصمیمگیریها همراه شماست. خانوادهای که به هم پیوند خورده، بین اعضا تبعیض قائل نمیشود و نیازهای همه را برآورده میکند.
بحرانها را فرصتی برای رشد بدانید. آنها تلاش میکنند در هر شرایطی نکات مثبت را بیابند و به شما کمک کنند تا با مشکلات کنار بیایید بدون اینکه تحت فشار قرار بگیرید.
روی رفاه هر عضو تمرکز کنید. اعضای خانواده به عنوان یک تیم برای حمایت و تأمین یکدیگر کار میکنند. تنها احساس عشق متقابل است که میتواند افراد را به فداکاری در راحتی خود برای خوشبختی خانواده ترغیب کند.
تابآوری نشان دهید. هر خانواده در زندگی با فراز و نشیبهایی مواجه میشود و تجربیات دردناکی را با هم به اشتراک میگذارد. اما هیچ تجربه ناخوشایندی نمیتواند این پیوند را تضعیف کند. فضیلت وفاداری از خانواده سرچشمه میگیرد.
به یاد داشته باشید که همه این فضایل یک خانواده قوی بهسرعت حاصل نمیشود. باید سالها با هم کار کنید تا خانوادهای سالم و مستحکم بسازید.